Belle Helene Gifbelt tempel (1)

Overheerlijke maaltijden ipv alleen maar sapjes

Een heel populaire manier om te detoxen is een sapkuur. Online bestel je de sapjes en aan de slag.

Dit resulteert vaak in een “alles of niets” kuur. Dagen ervoor prop je jezelf vol om daarna cold turkey te gaan sappen. Het resultaat is hoofpijn en lusteloosheid. Gevolg is dat je ten prooi valt aan snaaien en dan voel je je nog ellendiger omdat je het niet hebt volgehouden.
Dit werkt natuurlijk niet, maar toch is detoxen wel goed. Maar hoe moet het dan?

Ondanks vele diëten blijken we toch nog steeds dikker, zieker en depressiever te worden. Tijd voor een nieuwe aanpak en die vind je in het boek  van Jacqueline van Lieshout, “In 28 dagen van gifbelt naar tempel.”

In slechts 28 dagen leer je op een andere manier naar je eetpatroon kijken. Sluit een aantal producten uit, eet zo puur mogelijk en leer waanzinnig lekker en makkelijk koken en eten. Je zult ervaren dat alles wat je binnenkrijgt effect heeft op jezelf en hoe je dit na de vier weken ook zult blijven toepassen.

Een goede tip uit dit boek is: Blijf aan de rand van de supermarkt. Dit is een wel heel goed en makkelijk idee om zo gezond mogelijk te eten.

Belle Helene Gifbelt tempel (3)

Zo is detox geen straf

Het boek is heerlijk om te lezen, mooie vormgeving, veel roze (we love it!).
Er staat voor elke week een boodschappenlijst en heel fijn uitgelegd hoe je al deze producten moet verwerken tot heerlijke gerechten. Wat erg handig is want er staan dingen op de ingrediënten lijst waar wij nog nooit van hebben gehoord.

Wie wordt er niet vrolijk van bijvoorbeeld “Carpaccio van bietjes met feta en walnoot” of een “Avocado en zalmtaartje”?

Dit boek is een aanrader om mee te nemen op vakantie, zodat je na de vakantie vol wijn en andere heerlijkheden, je binnen no-time van de vakantie kilo’s af bent.

Belle Helene Gifbelt tempel (2)

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

 

Share Button

Comments are closed.