Lyco’Pedi review by Robert

Vandaag is dan eindelijk echt de zomer begonnen, hoewel we al dagen zomerse temperaturen hebben mogen beleven.

Stralend in de zon zitten en na de zon blijven stralen vergt natuurlijk wel de nodige verzorging.

Wij hebben wat producten getest om er voor te zorgen dat we er geweldig uit blijven zien.

Lyco’pedi by Icon

Omdat mijn voeten toch de hele winter in sokken hebben gezeten, begin ik met de verzorging van mijn onderdanen. Een mooi verzorgde voet staat echt veel mooier in een open schoen.

Het is een heel leuk pakje dat door het formaat ook goed mee te nemen is op vakantie.

 

Lyco’pedi

We beginnen met een voetbad met de Refreshing Soak, heerlijk zitten en even niets doen. Al snel raak ik ontspannen van het bad, mede door de exotische geur die vrij komt. Ik ruik pepermunt, citroen en tea tree. Na 10 minuten gebruik ik de Massage Lotion om mijn voeten een goed te laten masseren. De kokos olie, amandel olie en jojoba olie trekken snel in. Masseren moet je gewoon laten doen. Na de massage voelen ze al heel zacht aan, maar nu is het tijd voor de sugar scrub. Ook dit laat ik lekker stevig in masseren.  Weer die heerlijke exotische geur en door de suiker krijgen mijn voeten een niet schurende exfoliatie.

Ondanks dat mijn voeten al zeer gehydrateerd aanvoelen, ga ik ze toch nog extra voeden met de Hydrating Mask. De sheabutter werkt extra voedend. Ik eindig deze thuis spa pedicure met de Smoothing Cream. Ook nu die heerlijke exotische geur. Dit product bevat een hoogwaardige hydraterende mix van Provitamine B5, Vitamine E en hyaluronzuur.

Mijn voeten voelen zijde zacht aan en zijn helemaal klaar om naar het strand te gaan.

Kortom:

Echt een heel fijne kit. Lekker makkelijk mee te nemen op vakantie door het formaat. Het doen van alle stappen thuis maakt je gelijk heerlijk zen. De producten ruiken heerlijk en je voeten zijn na het gebruik als herboren. Morgen ga ik naar het strand en dan maak ik ook een review van een mooie productlijn.

lyco’pedi

 

 

Share Button

Comments are closed.