Klaar voor rokjesdag met IPL

 

De zomer komt eraan en dan willen we allemaal, jong en oud, man en vrouw, met een boterzacht onbehaard huidje op het strand liggen. Om dit te bereiken zijn er meerdere methodes.

Bij scheren bijvoorbeeld is de ontharingsmethode pijnloos, maar je hebt er maar zeer korte tijd profijt van. Niet alleen komen de haren snel weer terug, je krijgt ook nog eens te maken met lelijke stoppeltjes en bultjes. Andere ontharingsmethodes, zoals hars en epileren, geven een langduriger effect. Maar: ook déze haren komen weer terug, en daarnaast zijn de behandelmethodes nog nét geen westerse martelmethode te noemen. Het gezegde “wie
mooi wil zijn, moet pijn lijden,” gaat hier zeker op!

Over ontharen met IPL hoor je vrijwel louter positieve berichten. Niet verwonderlijk, want ontharen met IPL heeft veel voordelen die andere ontharingsmethodes niet hebben. Na onderzoek op internet naar een goede gerenommeerde praktijk kwamen wij uit bij Beauty Praktijk Gooi en Vechtstreek in het centrum van Nederhorst den Berg.

IPL

We werden welkom geheten door Anouk, de eigenaresse van de beautypraktijk, die een plek heeft in een medische praktijk. Zij heeft meer dan 7 jaar ervaring en is ook nog goedkoop, slechts €1.- per flits!

Twee dagen voor de behandelingen moesten we ons scheren op de plekken die we wilde laten behandelen. We kwamen in een mooie kamer waar we prettig werden behandeld. Na een flits houd ze er een koele doek op zodat het geflitste gedeelte gelijk wordt gekoeld.
De eerste keren kwamen we om de 3 weken maar als het haar dunner en minder kan er steeds wat langer tussen zitten. Anouk vertelde ons dat ze meestal 8 -10 behandelingen nodig heeft om voor circa 90% haarloos te zijn.

Aangezien wij erg enthousiast zijn over de behandeling mogen wij nu de eerste keer via Belle Helene “okselflitsen” aanbieden voor slechts €5,- voor beide oksels.
Om gebruik te maken van deze behandeling kunt u bellen naar 06-17422257 en refereer aan deze aanbieding. De praktijk is ook in de avond en in het weekend geopend

IPL superdeal bij Beauty praktijk Gooi & Vechtstreek

Share Button

Comments are closed.